top of page

NIEUWS

White Sheet

 

NASOC 2023

6/5/2023

 

Dit jaar gingen we samen met zo'n 900 andere Leo's en hun doelgroepen op stap naar het pretpark Bobbejaanland. Wij gingen we op stap met de jongerenorganisatie Sint-Michielsbeweging.

We lieten ons niet doen door de regen en genoten volop van de attracties vol adrenaline en leerden elkaar wat beter kennen. Tot volgend jaar!

LIONS RALLY 2023

22/4/2023

 

Ook dit jaar organiseerde Lions Club De Pinte Millenium hun befaamde rally. 

Met zo'n 89 deelnemende wagens en een avondfeest met meer dan 300 gasten, werd het evenement een heel groot succes! De slinger van oldtimers (oud en heel oud) baande zich een weg door het Vlaamse platteland, langs het pittoreske Nederlandse zeestadje Goes, tot aan het Kasteel Baudries (Gavere) voor een knallend avondfeest.

 

Ook wij als Leo's staken met heel veel plezier de handen uit de mouwen om er een succes verhaal van te maken! We zijn heel blij dat we konden helpen :))  Deze Lions zamelden geld in voor onder andere organisaties zoals De Liaan en De Veerboot.

lions rally 2023_2

LEO DISTRICT VERGADERING

21/4/2023

 

Ja, ook wij als Leo club Schelde-Leie hebben dit jaar de kans gegrepen om een districtsraad te organiseren. Elke maand komende verschillende clubs samen om te vergaderen over actuele noden in onze verschillende socialen doelen. Dankzij de enthousiaste inzet van onze eigen leden konden we een heerlijke pasta serveren en sloten we de avond gezellig af met een drankje en een spelletje aan de tafel van een professionele roulette. 

LEO WEEKEND 2023

31/3 - 2/4/2023

 

Ons weekend in een notendop: we bezochten de brouwerij van Leffe, gingen bowlen, paintballen, aten lekker en hebben ons vooral enorm geamuseerd!!

 

Ook onze kandidaat-leden werden gepind en zijn vanaf nu dus officieel lid, op naar nog meer van dit :)) Behalve dat paintballen mag in het vervolg wat minder competitief gespeeld worden...

groepsfoto_2023_2.2
bottom of page