top of page
We Serve

NIEUWS

Black Background

LEO CONVENTIE 2023

De nationale Leo-conventie van 2023 was goed georganiseerd, vanaf de ontvangst tot aan het afscheid.


Op de algemene vergadering keken we tevreden terug op het afgelopen jaar: na de gezondheidscrisis van afgelopen jaren konden de verschillende clubs weer voluit zich inzetten voor hun doelgroepen door het organiseren van spetterende events. Er werden ook prijzen uitgereikt aan verschillende Leo-clubs voor hun bewonderenswaardige inzet het afgelopen jaar. Ook wij, Leo Club Schelde-Leie, was een van de gevierde clubs was: een prestatie waar wij heel trots op zijn!


De kers op de taart stond dit jaar in het thema van menstruatie armoede.

Allereerst kregen we een uitgebreide toelichting kregen over het probleem, de uitdagingen en eventuele oplossingen, en hoe de organisatie tot stand kwam en werkt. Hierop volgend konden we de organisatie uit naam van Leo-Belgium een grote hoeveelheid aan producten doneren.


Naast de belangrijke vergaderingen werden er ook veel activiteitengeorganiseerd waarbij iedereen de kans kreeg om nieuwe mensen te leren kennen. het is belangrijk om goede en nieuwe contacten te hebben tussen verschillende clubs: zo kunnen we beter inspelen op de noden.


Kortom, het was een onvergetelijke conferentie.


Met dank aan onze aanwezige leden: @Justine @Lucas @Sébastien


Comments


bottom of page